Χ. Δήμας για Επιστημονικό Συνέδριο στην Κόρινθο: «Είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύονται δράσεις επιστημονικού χαρακτήρα που αφορούν την Τ.Α”

Ξεκίνησε σήμερα στην Κόρινθο το τριήμερο Επιστημονικό Συνέδριο που διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», τον Δήμο Κορινθίων και τον Φορέα Επιμόρφωσης Στελεχών της Αυτοδιοίκησης International Forum Training & Consulting. Είναι ένα συνέδριο που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον όσων ασχολούνται με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, Τεχνοκράτες κλπ και έχει να κάνει με την αναπυτξιακή προοπτική στους Ο.Τ.Α και τον δημοσιονομικό έλεγχο . Τίτλος του : «Αναπτυξιακή Χρηματοδοτική Πολιτική & Δημοσιονομικός Έλεγχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση» που διοργανώνεται στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου .

Ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας κ. Χρίστος Δήμας μίλησε , μέσω internet, πριν από λίγη ώρα στο Συνέδριο . Όπως τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να αναδεικνύονται δράσεις επιστημονικού χαρακτήρα που αφορούν την Τοπική Αυτοδιοίκηση και έχουν στόχο την παροχή ενημέρωσης και τεχνογνωσίας στα στελέχη της.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ