Γιάννης Τσακίρης: «Σημαντική αύξηση παρουσιάζει τον τελευταίο χρόνο η απορρόφηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου των πιστώσεων του ΕΣΠΑ»

Σημαντική αύξηση παρουσιάζει τον τελευταίο χρόνο η απορρόφηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου των πιστώσεων του ΕΣΠΑ, στο πλαίσιο του έργων που υλοποιούνται μέσω του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος.

Αυτό σημείωσε ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης, ο οποίος -συνοδευόμενος από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Δημήτρη Σκάλκο- επισκέφθηκε  την Παρασκευή 12 Μαρτίου την Αρκαδία.

Οι δύο άνδρες επισκέφτηκαν  μαζί με τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, το έργο παράκαμψης των Δολιανών, στον δρόμο Τρίπολης – Αστρους, ενώ στη συνέχεια μετείχε σε σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας, με τη συμμετοχή αιρετών, καθώς και υπηρεσιακών παραγόντων.

Ο περιφερειάρχης, στον χαιρετισμό του επισήμανε το κρίσιμο -όπως το χαρακτήρισε- έργο που επιτελείται από τους Γ. Τσακίρη και Δ. Σκάλκο “για το κλείσιμο του παλιού και το ‘χτίσιμο’ του νέου ΕΣΠΑ”, ενώ εκτίμησε ότι με την μεταβολή που τελικά επήλθε στο νόμο για τις δημόσιες συμβάσεις “μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν διπλασιαστεί τα εργοτάξια σε όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου”.

Εξέφρασε δε ευχαριστίες για την συνδρομή που, όπως είπε, παρέχουν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ο αναπληρωτής υπουργός και ο γ.γ. του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ