Αθανάσιος Μουζάκης: Η εμπιστοσύνη του Δημάρχου στο πρόσωπο μου, με την ανανέωση του χαρτοφυλακίου μου, με τιμά…”

Ο Αθανάσιος Μουζάκης παραμένει στη θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου στον Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, μετά από την απόφαση του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη και στη νέα θητεία της δημοτικής Αρχής . Ο κος Μουζάκης, ο οποίος καθημερινά δίνει αγώνα για έναν δήμο καθαρό και πολιτισμένο, σε μήνυμά του μετά την απόφαση αυτή αναφέρει: 

“Μια καθαρή και εποικοδομητική σχέση που ξεκίνησε πριν 9 μήνες, συνεχίζεται με μοναδικό σκοπό την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών του Δήμου μας.

Η εμπιστοσύνη του Δημάρχου στο πρόσωπο μου, με την ανανέωση του χαρτοφυλακίου της διαχείρισης της καθημερινότητας από την θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Περιβάλλοντος με ΤΙΜΑ!

Με αίσθημα ευθύνης το συμφέρον των συμπολιτών μας ως οδηγό μου, και έχοντας συναίσθηση της ευθύνης που ξανά αναλαμβάνω θα συνεχίσω με την ίδια θέληση, σκληρή δουλειά, δύναμη καθώς και τις απαραίτητες συνεργασίες να εργάζομαι ώστε να κάνουμε ακόμα πιο όμορφο και λειτουργικό τον Δήμο μας!

Ευχαριστώ τον Δήμαρχο κ.Γιώργο Γκιώνη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε καθώς και τους συναδέλφους μου στη Δημοτική αρχή για την αγαστή συνεργασία μας, και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Δεν θα παραλείψω βέβαια να ευχαριστήσω τους υπαλλήλους της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου αλλά και όλο το προσωπικό του Δήμου μας για την άψογη συνεργασία που είχαμε και μένω πεπεισμένος ότι θα συνεχιστεί!

Τέλος ευχαριστώ τους συμπολίτες μου, αυτούς που με την συμμετοχή τους βοηθούν το έργο της Δημοτικής αρχής, το έργο της υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ