Υπουργός Υγείας: «Δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν συνάδελφό μου γιατρό που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, να μην θέλει να έρθει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους σε αυτή τη μάχη.»

Áíáêïéíþèçêå óÞìåñá áðü ôïí Õðïõñãü Õãåßáò Âáóßëç Êéêßëéá, ôçí Õðïõñãü Ðáéäåßáò Íßêç ÊåñáìÝùò êáé ôïí Õðïõñãü Åóùôåñéêþí ÔÜêç ÈåïäùñéêÜêï, ç áíáóôïëÞ ëåéôïõñãßáò ôùí íçðéáãùãåßùí,ôùí äçìïôéêþí ó÷ïëåßùí êáé ôùí âñåöïíçðéáêþí óôáèìþí áðü ôçí ÄåõôÝñá 16/11 Ýùò ôï ôÝëïò ôïõ ìÞíá, ÓÜââáôï 14 Íïåìâñßïõ 2020

Το  Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»  που εφημέρευε χθες επισκέφθηκε ο Υπουργός Υγείας. Όπως είπε , μεταξύ άλλων ο κος Κικίλιας:  «Όπως βλέπετε είναι όλοι εδώ: Διευθυντές Ιατρικής Υπηρεσίας, Διοικητές, νοσηλευτές και γιατροί δίνουν μια τεράστια μάχη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για τις συγκλονιστικές προσπάθειες τις οποίες κάνουν και να πω ότι στη μάχη αυτή δεν περισσεύει κανείς. Τους ευχαριστώ όλους: τους ιατρούς και νοσηλευτές του Ε.Σ.Υ., των στρατιωτικών νοσοκομείων και των ιδιωτικών θεραπευτηρίων που είναι όλοι σε αυτή τη μάχη. Είναι πλέον ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας που τους περιλαμβάνει όλους» Και συνέχισε: «Η αξία της ανθρώπινης ζωής είναι πάνω από όλα και απ’ όλους. Αυτή τη μάχη θα τη δίνουμε καθημερινά, θα είμαστε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους, στις εφημερίες. Θέλω να την κερδίσουν γιατί το αξίζουν οι συμπολίτες μας που έχουν προσπαθήσει πολύ για περισσότερο από έναν χρόνο. Τέλος, θέλω να πω ότι δεν μπορώ να φανταστώ κανέναν συνάδελφό μου γιατρό που έχει δώσει τον όρκο του Ιπποκράτη, να μην θέλει να έρθει να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους σε αυτή τη μάχη.»

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ